Protech NoordwijkHuis ter Duin

ProTech Center Leiden & Noordwijk


ProTech: "Ontdek het schoonheidsgeheim van uw auto."

Vanaf de eerste dag wordt uw auto blootgesteld aan invloeden van buitenaf; UV, hars, vogel-uitwerpselen, insecten, vocht en zand. Het gevolg is dat uw auto al vrij snel niet meer straalt en de intensiteit van de kleur vervaagt.

Al meer dan 15 jaar is ProTech gespecialiseerd in topkwaliteit esthetisch onderhoud van uw auto met een product en behandeling welke doorontwikkeld zijn in het ProTech laboratorium in Monaco. Het ProTech procédé is gepatenteerd en wordt onder licentie op de markt gebracht door het wereldwijde netwerk van ProTech specialisten.

Een regelmatige wasbeurt met een hogedrukreiniger volstaat om uw auto stralend te houden. Het in de was zetten behoort tot het verleden maar mag natuurlijk door de liefhebber nog steeds worden toegepast. Hoe u uw auto het best dient te verzorgen vindt u terug in de bijgeleverde was- en onderhoudsintructie samen met bijbehorende producten

ProTech: ProCase en Privilege Club

ProCase

Bij elke behandeling ontvangt u gratis een stalen designkoffer met producten en accessoires voor het frequent onderhoud aan uw auto. In deze koffer vindt u hiervoor de instructiekaart. Ook vind u hier uw persoonlijke Privilege Clubcard. voor aanbiedingen, diensten, service en advies.

ProTech ProTech ProTech ProTech

ProTech Testresultaten

AKZO NOBEL ISO testresultaten

"Sofar we have not experienced any paint protection system/product which could realise these results. In time you even appreciate ProTech more as the paint remains nice and shiny. It is definitely the best result possible in this field."


ANWB testresultaten

"Het ProTech deel heeft zijn glans niet verloren en is nog steeds eenvoudig schoon te maken. Wie gaat voor glans, gaat voor ProTech!"


ProTech: Garantie

Wij garanderen de slijtvastheid van de behandeling en de glansgraad van uw autolak voor vele jaren. Afhankelijk van gebruik en onderhoud zal dit effect bij een gebruikte auto ten minste 2 jaar zichtbaar blijven en bij een nieuwe auto ten minste 5 jaar zichtbaar blijven.

Bij correct onderhoud volgens ProTech advies zult u ook na de garantieperiode een verbluffend resultaat blijven merken voor vele jaren.
Wij adviseren jaarlijks een lakinspectie en een eventuele correctie van kleine krasjes door schade.

De garantie houdt in dat in geval van schade de delen die opnieuw behandeld moeten worden, door uw verzekeringsmaatschappij vergoed worden.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht bij de receptie van het hotel, of u kunt ons telefonisch bereiken op:
0641871372

U vindt ons ook op FacebookU vindt ons ook op Facebook
Privacy statement