Protech NoordwijkHuis ter Duin

ProTech Center Leiden & Noordwijk


Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een ProTech behandeling zijn afhankelijk van de soort auto of het soort voertuig. Ook kunnen kosten variabel zijn i.v.m. deelbehandelingen en schades.
Prijzen voor een ProTech behandeling beginnen vanaf €620,- euro

Waar kan ik de behandeling laten uitvoeren?

U kunt de behandeling in een van onze ProTech Centra laten uitvoeren of rechtstreeks bij uw garagebedrijf. Voor inlichtingen kunt u contact met ons opnemen.

Is het een poets?

ProTech is géén poets, maar een complexe chemische formule. Het is de enige behandeling ter wereld die aan de verouderingstest onder de ISO-norm werd onderworpen. Hier werden de weerstand en duurzaamheid wetenschappelijk bewezen. Zie de test onder Over ProTech.

Hoeveel tijd neemt de behandeling in beslag?

Een behandeling neemt gemiddeld een dag in beslag.

Wie brengt de behandeling aan?

Alleen onze eigen technisch specialisten, opgeleid door ProTech Monte Carlo mogen de behandeling uitvoeren, dit doen zij met speciaal ontwikkelde apparatuur van ProTech zelf.

Zullen de microkrasjes verdwijnen?

Microkrasjes zullen verdwijnen omdat een onderdeel van de behandeling bestaat uit het verwijderen van zichtbare gebreken op het gelakte oppervlak. Grotere krassen, deuken en schades worden in overleg aangepakt.

Kan de behandeling de lak beschadigen?

Er is totaal geen risico, de lak wordt na behandeling vele malen beter en sterker dan dat zij was vóór de ProTech behandeling

Kan de behandelde lak worden overgespoten?

De lak kan gewoon worden overgespoten in geval van bijvoorbeeld schade. De deelbehandeling wordt net als de rest van uw schade vergoed door de verzekeraar. Wij werken niet met silicone.

Wat gebeurt er aan het eind van de garantieperiode?

De houdbaarheid van de behandeling gaat bij een auto die wordt onderhouden volgens onze wasintructie de levensduur van de auto mee en zal zijn kleur en glans zichtbaar behouden.

ProTech

ProTech

Neem contact op Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht bij de receptie van het hotel, of u kunt ons telefonisch bereiken op:
0641871372

U vindt ons ook op FacebookU vindt ons ook op Facebook
Privacy statement